Dubai

Valentinovo u Dubaiu

5 dana/4 noćenja

Individualni polasci

 

 

STANDARD

DELUXE

Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates ****

Atlantis The Palm *****

Od 4.699 kn

Od 10.399 kn

 

Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates ****

 

smješten je u Dubaiju, 600 metara od trgovačkog centra Mall of the Emirates te nudi vanjski bazen. Hotel je udaljen oko 6 km od tornja Burj Al Arab, 9 km od trgovačkog centra Dubai Marina i 11 km od šetališta JBR. U objektu je dostupna recepcija 24 sata dnevno.

Svim je gostima dostupan besplatni WiFi, a određene sobe sadrže DVD uređaj.

U objektu se svakog jutra poslužuje bife doručak. U hotelskom restoranu moguće je uživati u jelima međunarodne kuhinje.

Ovaj hotel s 4 zvjezdice obuhvaća fitness-centar.

 

https://hiltongardeninn3.hilton.com/en/hotels/uae/hilton-garden-inn-dubai-mall-of-the-emirates-DXBMEGI/index.html

 

 

Atlantis The Palm *****

 

Resort s 5 zvjezdica Atlantis smješten je na umjetnom otoku Palm Jumeirah u Dubaiju. Ovaj resort s prekrasnim pogledom na Perzijski zaljev ima privatnu pješčanu plažu. Gostima su na raspolaganju podvodni akvarij, mogućnost plivanja s dupinima te besplatan pristup vodenom parku Aquaventure i akvariju Lost Chambers. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

U sklopu resorta nalaze se neki od najboljih svjetskih butika i trgovina u kojima gosti mogu nabaviti sve što im je potrebno za odmor. Moguće je organizirati obilazak Dubaija helikopterom u trajanju od 15 minuta ili prijevoz helikopterom iz/do zračne luke. Trgovački centar Mall of the Emirates udaljen je 20 minuta vožnje automobilom. Golf klub Emirates udaljen je 3 km. Kultni neboder Burj Khalifa i trgovački centar Dubai Mall smješteni su 25 minuta vožnje od resorta Atlantis.

https://www.atlantisthepalm.com

 

Program putovanja

 

1.Dan -Zagreb – Dubai

 

Dolazak u Zračnu ''Franjo Tuđman'' dva i pol sata prije leta. Prijava na let EK @ 2013 (operated by FlyDubai) u 14:30h, slijetanje u Dubai u 23:00h prema loklanom vremenu.

Transfer do hotela, noćenje.

 

2.-4 Dan – Dubai

Odmor u odabranom hotelu na bazi noćenja sa uključenim doručkom. Slobodan vrijeme za osobne programe. Mogućnost odlaska uz nadoplatu na neki od mnogobrojnih fakultativnih izleta/programa kao što su Jeep desert safari, razgled Burj Khalife,krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini ....

Noćenje.

5.Dan Dubai – Zagreb

Doručak u hotelu. Privatni transfer do aerdroma. Prijava na let EK @ 2012 (operated by FlyDubai), slijetanje u Zagreb u 13:15h.

Kraj usluge


 
Cijena aranžmana uključuje:

 

 • Avionske karte sa uključenim aerodromskim taksama

 • Ručnu prtljagu dimenzija 55x40x20cm maksimalne težine 7 kg te dodatnu prtljagu do 30 kg

 • Transfer Aerodrom – Hotel - Aerodrom

 • 4 noćenja u hotelu po izboru na bazi noćenja s uključenim doručkom

 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 • Boravišne pristojbe (plaćanje na licu mjesta)

 • Fakultativne izlete

 • Individualne troškove kao i sve programom ne navedene usluge


 

Uvjeti putovanja:

NAČIN PLAĆANJA

 

 • gotovina

 • internet bankarstvo

 • opća uplatnica

 

OPĆE NAPOMENE :


Cijena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i ovisi o trenutnoj raspoloživosti mjesta u avionu i/ili hotelskom smještaju.
Cijene smještaja su dane za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red letenja kao i cijena podložni su promjeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate. U vrijeme održavanja sajmova, kongresa i specijanih događanja cijene iz ponude ne vrijede. Rezervacije se rade na upit, cijene su podložne promjeni ovisno o popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMJEŠTAJ :


Smještaj iz ove ponude registriran je, pregledan i standardiziran od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, a cijena se radi na upit shotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • Putnik je odgovoran dostaviti podatke za rezervaciju koji su u potpunosti točni. Putnik je dužan  po prijemu karte provjeri ispravnost unijetih podataka: ime i prezime putnika, destinaciju na koju putuje, datume i vremena letova.
 • Putnik je dužan  pristupiti mjestu ukrcavanja (check-in) i izvršenju svih traženih procedura na vrijeme, ne kasnije od vremena koje je odredio prijevoznik. Putnik je dužan na prijavljivanju za let dokazati svoj identitet i priložiti odgovarajuće putne dokumente koji odgovaraju podacima navedenim u avio karti;

 • Putnik ima dužnost da se blagovremeno informira i pribavi svu potrebnu dokumentaciju, odnosno ispuni sve uvijete za ulaz u zemlju u koju putuje i izlaz iz zemlje iz koje putuje, kao i za tranzitnu destinaciju.
  Propise određuju nadležni organi zemalja između kojih putuje i preko kojih se tranzitira. Positive Group d.o.o. NE SNOSI ODGOVORNOST AKO PUTNIK NE PRIBAVI SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU KOJA PROPISUJE VIZNI REŽIM ZEMLJE U KOJU PUTUJE I PREKO KOJE TRANZITIRA. Positive Group d.o.o. ne odgovara za neispravnu putnu dokumentaciju zbog kojih putnik nije mogao nastaviti putovanje. Također, Positive Group d.o.o. nije odgovoran za slučajeve kada policija, carina ili drugi državni organi putniku zabrane izlazak iz zemlje ili ulazak u neku zemlju.

 • Svi putnici agencije Positive Group d.o.o. su u obavezi posjedovati MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE. U protivnom Positive Group d.o.o. neće biti odgovoran za eventualne dodatne troškove ili neugodnosti koje mogu nastati (zadržavanje na granici,nemogućnost ulaska u zemlje i slično). Putnik je dužan pridržavati se pravila za predanu i ručnu prtljagu koji je propisao avio prijevoznik (količina, maksimalna težina, dimenzije i dozvoljeni sadržaj prtljage) , svako prekoračenje ili odstupanje od pravila može biti dodatno naplaćeno na aerodromu.

 • Putnik je dužan biti prisutan prilikom kontrole njegove predane  ili ručne prtljage koju obavljaju carinske ili druge službe. Prilikom kupovine putne karte putnik je dužan obavijestiti Positive Group d.o.o. o svojim zdravstvenim problemima, koji bi mogli otežati njegov prijevoz ili negativno utjecati na tok leta. Također mora ispuniti sve zdravstvene uvijete zemlje u koju putuje.

 

 • Organizator putovanja je Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka, ID: HR-AB-51-040344504

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja točno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.

 • Putnici koji posjeduju stranu putovnicu dužni su sami da se informiraju kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno osiguraju potrebne uvjete i isprave.

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obavijest o otkazu aranžmana je 5 dana prije datuma polaska.

 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

 

Organizator putovanja je turistička agencija REST NEST TRAVEL,  ID: HR-AB-51-040344504

Uz ovaj program važe Opći uvjeti putovanja organizatora putovanja.

Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka

Tel: 051/ 860 185
email:  office@restnest.hr
web: http://restnest.hr/

© 2019 Rest Nest | Fly Web Team