Sevilla

Sevilla – 4 dana/3 noćenja

Inividualni polasci

BUDGET

STANDARD

Hotel America 3*

Petite Palace Santa Cruz Hotel 4*

Od 1849 kn

Od 2390 kn


 

Hotel America 3*


Hotel América 3* smješten je u srcu Seville, nedaleko od Barrio de Santa Cruz, katedrale, zvonika Giralda i Torre del Oro. Smješten u glavnom gradu Andaluzije, hotel je okružen tapas restoranima i glavnim ulicama - Calle Sierpes i Calle Campana. Hotel ima sedam katova, tako da su vam zajamčeni fantastični pogledi na centar grada. Sobe imaju LCD televiziju, mini bar, sef (u sobi), potpuno opremljenu kupaonicu, klima uređaj, telefon, grijanje, drvene podove i besplatan WiFi.
http://www.hotelamericasevilla.com/en/

 

Petite Palace Santa Cruz Hotel 4*


Ovaj luksuzni butik hotel nudi besplatan Wi-Fi u svojim elegantnim sobama. Petit Palace Santa Cruz smješten je u samom centru Seville, 10 minuta hoda od katedrale i njegovog tornja Giralda. Sve klimatizirane sobe u hotelu Petit Palace imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. IPads su, na zahtjev, dostupni za besplatno korištenje. Hotel je smješten u staroj židovskoj četvrti Santa Cruz koja je poznata po svojim zavojitim uličicama gdje gosti mogu pronaći mnoge tipične restorane i tapas barove.
https://www.petitpalace.com/en/hotels/seville-centre/santa-cruz/

 

Program putovanja

 

1. dan – VENECIJA - SEVILLA


Dolazak minimum 2 sata prije leta na aerodrom Marco Polo u Veneciji. Polijetanje aviona za Sevillu u 07:45h, slijetanje u 10:45h. Privatni transfer do hotela. Smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme. Noćenje.


2. – 3.dan – SEVILLA


Odmor u odabranom Hotelu na bazi noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Tokom boravka je moguće organizirati fakultativne izlete kao što je autentični Flamenco Show. Noćenje.


4. dan – SEVILLA - VENECIJA
Doručak. Privatni transfer do aerodroma. Prijava na let u 10:35. Slijetanje u Veneciju u 13:25h.

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • Avionske karte sa uključenim aerodromskim taksama

 • Ručnu prtljagu dimenzija 56x45x25cm

 • Transfer Aerodrom – Hotel – Aerodrom

 • 3 noćenja u odabranom Hotelu na bazi noćenja s doručkom

 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 •  Boravišne pristojbe (plaćanje na licu mjesta)

 • Fakultativne izlete

 • Individualne troškove kao i sve programom ne navedene usluge

 

Uvjeti putovanja:

NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovina

 • internet bankarstvo

 • opća uplatnica

 

OPĆE NAPOMENE :


Cijena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i ovisi o trenutnoj raspoloživosti mjesta u avionu i/ili hotelskom smještaju.
Cijene smještaja su dane za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red letenja kao i cijena podložni su promjeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate. U vrijeme održavanja sajmova, kongresa i specijanih događanja cijene iz ponude ne vrijede. Rezervacije se rade na upit, cijene su podložne promjeni ovisno o popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMJEŠTAJ :


Smještaj iz ove ponude registriran je, pregledan i standardiziran od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utječe na razmještaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, a cijena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Putnik je odgovoran da dostavi podatke za rezervaciju koji su potpunosti točni. Putnik je dužan da po prijemu karte provjeri ispravnost unijetih podataka: ime i prezime putnika, destinaciju na koju putuje, datume i vremena letova. Putnik je dužan da pristupi mjestu ukrcavanja (check-in) i izvršenju svih traženih procedura na vrijeme, ne kasnije od vremena koje je odredio prijevoznik. Putnik je dužan da na prijavljivanju za let dokaže svoj identitet i priloži odgovarajuće putne dokumente koji odgovaraju podacima navedenim u avio karti; Putnik ima dužnost da se blagovremeno informira i pribavi sva potrebnu dokumentaciju, odnosno ispuni sve uvijete za ulaz u zemlju u koju putuje i izlaz iz zemlje iz koje putuje, kao i za tranzitnu destinaciju.
Propise određuju nadležni organi zemalja između kojih putuje i preko kojih se tranzitira. Positive Group d.o.o. NE SNOSI ODGOVORNOST AKO PUTNIK NE PRIBAVI SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU KOJA PROPISUJE VIZNI REŽIM ZEMLJE U KOJU PUTUJE I PREKO KOJE PUTUJE. Positive Group d.o.o. ne odgovara za neispravnu putnu dokumentaciju zbog kojih putnik nije mogao nastaviti putovanje. Također, Positive Group d.o.o. nije odgovoran za slučajeve kada policija, carina ili drugi državni organi putniku zabrane izlazak iz zemlje ili ulazak u neku zemlju. Svi putnici agencije Positive Group d.o.o.  su u obavezi da posjeduju MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE. U protivnom Positive Group d.o.o. neće biti odgovoran za eventualne dodatne troškove ili neugodnosti koje mogu nastati (zadržavanje na granici,nemogućnost ulaska u zemlje i slično). Putnik je dužan da poštuje pravila za predanu i ručnu prtljagu koji je propisao avio prijevoznik (količina, maksimalna težina, dimenzije i dozvoljeni sadržaj prtljage), svako prekoračenje ili odstupanje od pravila može biti dodatno naplaćeno na aerodromu. Putnik je dužan da bude prisutan prilikom kontrole njegove predane, ili ručne prtljage koju obavljaju carinske ili druge službe. Prilikom kupovine putne karte putnik je dužan da obavjesti Positive Group d.o.o. o svojim zdravstvenim problemima, koji bi mogli otežati njegov prijevoz ili negativno utjecati na tok leta. Također mora ispuniti sve zdravstvene uvijete zemlje u koju putuje.

Organizator putovanja je Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka, ID: HR-AB-51-040344504

Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.

Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

Provjeriti 2 dana prije putovanja točno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.

Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.

Putnici koji posjeduju stranu putovnicu dužni su sami da se informiraju kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno osiguraju potrebne uvjete i isprave.

U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obavijest o otkazu aranžmana je 5 dana prije datuma polaska.

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.


 

Organizator putovanja je turistička agencija REST NEST TRAVEL,  ID: HR-AB-51-040344504

Uz ovaj program važe Opći uvjeti putovanja organizatora putovanja.

Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka

Tel: 051/ 860 185
email:  office@restnest.hr
web: http://restnest.hr/
© 2022 Rest Nest | Fly Web Team