Maldivi

MALDIVI

 

8 dana / 7 noćenja

 

 

 

ECONOMY

STANDARD

LUXE

Malahini Kuda Bandos Resort 4*

7 noćenja s uključenim polupansionom

Sun Island Resort & Spa 4*

7 noćenja s uključenim polupansionom

Kurumba Maldives 5*

7 noćenja ALL INCLUSIVE

od 8.799 HRK

od 10.890 HRK

od 17.999 HRK

 

 

Malahini Kuda Bandos Resort 4*

Resort Malahini Kuda Bandos ima spa-centar i privatnu plažu, a nalazi se na North Male otoku.
Gosti mogu uživati u šalici čaja uz pogled na more ili vrt. Sobe imaju vlastitu kupaonicu. Gosti mogu koristiti ogrtače i besplatan kozmetički pribor. Resort Malahini Kuda Bandos ima besplatni WiFi. Smještaj sadrži i TV.
U okviru objekta također su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata, frizerski salon i trgovina za poklone.
Gosti u sklopu resorta mogu igrati stolni tenis. Nacionalni muzej i Trg Republike udaljeni su 10 km od resorta Malahini Kuda Bandos. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Male, udaljena 9 km od resorta Malahini Kuda Bandos, odnosno 10 minuta vožnje gliserom.


 

Sun Island Resort & Spa 4*

Resort se nalazi na otoku Nalaguraidhoo (1,6km x 440m), Aerodrom Male je udaljen oko 107 km, oko 25 minuta unutrašnjeg leta i nakon toga transfer brodom.

Vile u resortu Sun Island uključuju prostor za sjedenje i DVD uređaj. Vlastita kupaonica sadrži tuševe s toplom vodom i kadu.

Gostima koji traže pustolovinu na raspolaganju su mogućnosti pecanja ujutro ili pred zalazak sunca, lov na veliku ribu s izletom, obilazak otoka te vožnja hidroavionom. Spa centar Araamu nudi  tretmane tijela i lica. Brojne trgovine i butici u srcu otoka nude gostima sve što im je potrebno za odmor, raskošne predmete i suvenire.


 

Kurumba Maldives 5*

Kurumba Maldives je resort s pet zvjezdica smješten na privatnom tropskom otoku u Atolu North Male. Svaki luksuzni smještaj ima privatnu terasu s pogledom na plažu.

Sobe sadrže vlastite kupaonice, TV sa satelitskim programima, radni stol, hladnjak, aparat za pripremu kave / čaja i besplatan WiFi pristup.

Širok izbor međunarodnih kuhinja, osvježenja i zabave dostupni su raznovrsnim izborom restorana i barova. Sadržaji za rekreaciju uključuju 2 bazena sa slatkom vodom, 3 teniska terena i fitness centar. Vodeni sportovi, ronjenje i ribolovni izleti mogu se ugovoriti.

Kurumba Maldives udaljen je samo 10 minuta vožnje gliserom od međunarodne zračne luke Male. 

Program putovanja

 

 1. dan – VENECIJA - RIM


Dolazak minimum 2 sata prije leta na aerodrom Marco Polo u Veneciji. Polijetanje aviona za Rim u 19:35h, slijetanje u 20:40h. Nastavak leta prema Maleu u 22:10h.

 

2. dan – RIM – MALE


Slijetanje na Male u 10:30h prema lokalnom vremenu. Transfer do izabranog hotela, prijava u hotel nakon 15:00h.

Noćenje.


3.-07. dan – MALDIVI


Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u čarima Maldiva, uz mogućnost organiziranja niza aktivnosti kao što su ronjenje, plivanje sa morskim psima ili uživanje u zalasku Sunca uz koktele.

 

08. dan – MALDIVI – MALE – RIM - VENECIJA


Doručak. Napuštanje hotela, transfer do zračne luke Male. Prijava na let za Rim, polijetanje aviona u 12:30h prema lokalnom vremenu. Dolazak u Rim u 19:50h, nastavak leta prema Veneciji u 21:50h, dolazak u Veneciju u 22:55h prema lokalnom vrememu.

Kraj programa
Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne avionske karte na relaciji Venecija – Mahe – Venecija s pripadajućim presjedanjima

 • pristojbe zračnih luka

 • jednu osobnu torbu, jednu ručnu prtljagu do 8 kg te dodatnu prtljagu do 23 kg

 •  povratni transfer od zračne luke do hotela (brodom ili avionom)

 • 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge

 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 • Fakultativne izlete te individualne troškove kao i sve programom ne navedene usluge

 • Moguća naplata boravišne pristojbe na licu mjesta u hotelu prilikom odjave

 • izlaznu pristojbu koja se plaća na licu mjesta u zračnoj luci Malé prilikom izlaska iz zemlje (25 USD)

   

 

Uvjeti putovanja:

NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovina

 • internet bankarstvo

 • opća uplatnica

 

OPĆE NAPOMENE :

 • Cijena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i ovisi o trenutnoj raspoloživosti mjesta u avionu i/ili hotelskom smještaju.

 • Cijene smještaja su dane za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit.

 • Red letenja kao i cijena podložni su promjeni.

 • Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate. U vrijeme održavanja sajmova, kongresa i specijanih događanja cijene iz ponude ne vrijede.

 • Rezervacije se rade na upit, cijene su podložne promjeni ovisno o popunjenosti kapaciteta na letovima.

 • Slike su informativne naravi, te postoji mogućnost drugačijeg izgleda u stvarnosti. Reklamacije na osnovi različite slike i stvarnog izgleda se ne uvažavaju

 

NAPOMENE ZA SMJEŠTAJ :


Smještaj iz ove ponude registriran je, pregledan i standardiziran od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utječe na razmještaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, a cijena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.


 

DUŽNOSTI I ODGOVORNOSTI PUTNIKA

 • Putnik je odgovoran dostaviti podatke za rezervaciju koji su potpunosti točni. Putnik je dužan  po prijemu karte provjeri ispravnost unijetih podataka: ime i prezime putnika, destinaciju na koju putuje, datume i vremena letova.

 • Putnik je dužan  pristupiti mjestu ukrcavanja (check-in) i izvršenju svih traženih procedura na vrijeme, ne kasnije od vremena koje je odredio prijevoznik. Putnik je dužan na prijavljivanju za let dokazati svoj identitet i priložiti odgovarajuće putne dokumente koji odgovaraju podacima navedenim u avio karti;

 • Putnik ima dužnost da se blagovremeno informira i pribavi svu potrebnu dokumentaciju, odnosno ispuni sve uvijete za ulaz u zemlju u koju putuje i izlaz iz zemlje iz koje putuje, kao i za tranzitnu destinaciju.
  Propise određuju nadležni organi zemalja između kojih putuje i preko kojih se tranzitira. Positive Group d.o.o. NE SNOSI ODGOVORNOST AKO PUTNIK NE PRIBAVI SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU KOJA PROPISUJE VIZNI REŽIM ZEMLJE U KOJU PUTUJE I PREKO KOJE TRANZITIRA. Positive Group d.o.o. ne odgovara za neispravnu putnu dokumentaciju zbog kojih putnik nije mogao nastaviti putovanje. Također, Positive Group d.o.o. nije odgovoran za slučajeve kada policija, carina ili drugi državni organi putniku zabrane izlazak iz zemlje ili ulazak u neku zemlju.

 • Svi putnici agencije Positive Group d.o.o. su u obavezi posjedovati MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE. U protivnom Positive Group d.o.o. neće biti odgovoran za eventualne dodatne troškove ili neugodnosti koje mogu nastati (zadržavanje na granici,nemogućnost ulaska u zemlje i slično). Putnik je dužan pridržavati se pravila za predanu i ručnu prtljagu koji je propisao avio prijevoznik (količina, maksimalna težina, dimenzije i dozvoljeni sadržaj prtljage) , svako prekoračenje ili odstupanje od pravila može biti dodatno naplaćeno na aerodromu.

 • Putnik je dužan biti prisutan prilikom kontrole njegove predane  ili ručne prtljage koju obavljaju carinske ili druge službe. Prilikom kupovine putne karte putnik je dužan obavijestiti Positive Group d.o.o. o svojim zdravstvenim problemima, koji bi mogli otežati njegov prijevoz ili negativno utjecati na tok leta. Također mora ispuniti sve zdravstvene uvijete zemlje u koju putuje.

Organizator putovanja je Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka, ID: HR-AB-51-040344504

 

 

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja točno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.

 • Putnici koji posjeduju stranu putovnicu dužni su sami da se informiraju kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno osiguraju potrebne uvjete i isprave.

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obavijest o otkazu aranžmana je 5 dana prije datuma polaska.

 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

Organizator putovanja je turistička agencija REST NEST TRAVEL,  ID: HR-AB-51-040344504

Uz ovaj program važe Opći uvjeti putovanja organizatora putovanja.

Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka

Tel: 051/ 860 185
email:  office@restnest.hr
web: http://restnest.hr/

© 2018 Rest Nest | Fly Web Team