Dubai

Dubai 6 dana / 4 noćenja

Individualni polasci
 

STANDARD

DELUXE

J5 Hotels Port Saeed 4*

Atlantis The Palm Hotel 5*

Od 4699 HRK

Od 13 999 HRK

 

J5 Hotels Port Saeed 4*

 

J5 Hotels Port Saeed nudi luksuzne i izvrsne sadržaje u samom srcu Dubaija. Hotel je udaljen 3 km od međunarodne zračne luke Dubai i 10 km od World Trade Center . Stanica podzemne željeznice Deira City udaljena je nekoliko minuta hoda.

U blizini hotela se nalazi Deira City Center Shopping Mall, ovo je odlično mjesto za otkrivanje užitaka modernog Dubaija.

U predvorju restorana koji Vam je dostupan 24 h,možete uživati ​​u širokom izboru bezalkoholnih pića, čaja, kave i laganih jela. J5 Cafe nudi bogat buffet za doručak i raznovrstan a la carte jelovnik za ručak i večeru. Hotelski bar ima razne vrste piva, koktela i domaćih vina.

Hotel ima dugi popis sadržaja i usluga kao što su najam limuzina, teretana, vanjski bazen i potpuno opremljene sobe za sastanke s najnovijom audiovizualnom opremom.

Hotel ima vlastiti parking, besplatno, u osiguranoj garaži. Dubai Creek i Golf klub i Deira City Centre su udaljeni svega nekoliko minuta hoda od hotela.

 

http://www.j5hotels.com/portsaeed/

 

Atlantis The Palm Hotel 5*

 

Ovaj resort s prekrasnim pogledom na Perzijski zaljev nudi privatnu pješčanu plažu. Gostima su na raspolaganju podvodni akvarij, mogućnost plivanja s dupinima te besplatan pristup vodenom parku Aquaventure i akvariju Lost Chambers. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

Sve su sobe uređene u arapskim i oceanskim motivima te sadrže balkon sa slikovitim pogledom. Sobe uključuju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, prostor za sjedenje, besplatni pribor za pripremu čaja/kave i mini bar. Pojedine sobe sadrže prekrasnu veliku terasu s panoramskim pogledom na otok Palm ili veliku hidromasažnu kadu usred kupaonice.

Gostima je na raspolaganju besplatan pristup najvećem vodenom parku na Bliskom istoku Aquaventure. Ondje se mogu zabaviti na uzbudljivim vodenim toboganima u Neptunovom i Posejdonovom tornju. Djeca mogu uživati u igralištu u vodi. U dječjem klubu svakodnevno se organizira vrhunski zabavni program pod nadzorom odraslih osoba. U klubu Rush mladi se mogu družiti, plesati i igrati najnovije video igre. Spa-centar ShuiQi nudi tretmane lica i tijela. U teretani je dostupna usluga osobnog trenera.

 

https://www.atlantisthepalm.com

 

 

Program putovanja;

 

1. dan – ZAGREB - ISTANBUL


Dolazak minimum 2 sata prije leta na aerodrom Franjo Tuđman u Zagrebu. Polijetanje aviona za Istanbul u 09:10h, slijetanje u 13:15h prema lokalnom vremenu. Čekanje na konekciju za let Istanbul – Dubai u 19:35h.

2.dan – ISTANBUL – DUBAI

Slijetanje u Dubai prema lokalnom vremenu 01:05h. Privatni transfer do hotela. Smještaj u hotelu.

Razgled grada.

Noćenje.

 

3. – 4. dan – DUBAI


Doručak. Odmor u odabranom Hotelu na bazi noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Tokom boravka je moguće organizirati fakultativne izlete uz koje ćete bolje upoznati ovaj luksuzn grad. Noćenje.


5. dan – DUBAI


Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

Privatni transfer do aerodroma. Prijava na let.

 

6. dan – DUBAI – ISTANBUL – ZAGREB

 

Polazak iz Dubai u 02:40h prema lokalnom vremenu, dolazak u Istanbul u 06:45h. Čekanje na konekciju za let Istanbul – Zagreb u 08:05h. Sliijetanje u Zagereb u 08:15h prema lokalnom vremenu.

Kraj usluge.

 

 

Cijena aranžmana uključuje:

 

 • Avionske karte sa uključenim aerodromskim taksama

 • Transfer Aerodrom – Hotel – Aerodrom

 • 4 noćenja u odabranom hotelu na bazi noćenja s doručkom

 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 • Boravišne pristojbe (plaćanje na licu mjesta)

 • Fakultativne izlete

 • Individualne troškove kao i sve programom ne navedene usluge

 

Uvjeti putovanja:

NAČIN PLAĆANJA

 

 • Gotovina

 • internet bankarstvo

 • opća uplatnica

 

OPĆE NAPOMENE :


Cijena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i ovisi o trenutnoj raspoloživosti mjesta u avionu i/ili hotelskom smještaju.
Cijene smještaja su dane za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red letenja kao i cijena podložni su promjeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate. U vrijeme održavanja sajmova, kongresa i specijanih događanja cijene iz ponude ne vrijede. Rezervacije se rade na upit, cijene su podložne promjeni ovisno o popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMJEŠTAJ :


Smještaj iz ove ponude registriran je, pregledan i standardiziran od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utječe na razmještaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, a cijena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

Putnik je odgovoran da dostavi podatke za rezervaciju koji su potpunosti točni. Putnik je dužan da po prijemu karte provjeri ispravnost unijetih podataka: ime i prezime putnika, destinaciju na koju putuje, datume i vremena letova. Putnik je dužan da pristupi mjestu ukrcavanja (check-in) i izvršenju svih traženih procedura na vrijeme, ne kasnije od vremena koje je odredio prijevoznik. Putnik je dužan da na prijavljivanju za let dokaže svoj identitet i priloži odgovarajuće putne dokumente koji odgovaraju podacima navedenim u avio karti; Putnik ima dužnost da se blagovremeno informira i pribavi sva potrebnu dokumentaciju, odnosno ispuni sve uvijete za ulaz u zemlju u koju putuje i izlaz iz zemlje iz koje putuje, kao i za tranzitnu destinaciju.
Propise određuju nadležni organi zemalja između kojih putuje i preko kojih se tranzitira. Positive Group d.o.o. NE SNOSI ODGOVORNOST AKO PUTNIK NE PRIBAVI SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU KOJA PROPISUJE VIZNI REŽIM ZEMLJE U KOJU PUTUJE I PREKO KOJE PUTUJE. Positive Group d.o.o. ne odgovara za neispravnu putnu dokumentaciju zbog kojih putnik nije mogao nastaviti putovanje. Također, Positive Group d.o.o. nije odgovoran za slučajeve kada policija, carina ili drugi državni organi putniku zabrane izlazak iz zemlje ili ulazak u neku zemlju. Svi putnici agencije Positive Group d.o.o.  su u obavezi da posjeduju MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE. U protivnom Positive Group d.o.o. neće biti odgovoran za eventualne dodatne troškove ili neugodnosti koje mogu nastati (zadržavanje na granici,nemogućnost ulaska u zemlje i slično). Putnik je dužan da poštuje pravila za predanu i ručnu prtljagu koji je propisao avio prijevoznik (količina, maksimalna težina, dimenzije i dozvoljeni sadržaj prtljage), svako prekoračenje ili odstupanje od pravila može biti dodatno naplaćeno na aerodromu. Putnik je dužan da bude prisutan prilikom kontrole njegove predane, ili ručne prtljage koju obavljaju carinske ili druge službe. Prilikom kupovine putne karte putnik je dužan da obavjesti Positive Group d.o.o. o svojim zdravstvenim problemima, koji bi mogli otežati njegov prijevoz ili negativno utjecati na tok leta. Također mora ispuniti sve zdravstvene uvijete zemlje u koju putuje.

 • Organizator putovanja je Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka, ID: HR-AB-51-040344504

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja točno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.

 • Putnici koji posjeduju stranu putovnicu dužni su sami da se informiraju kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno osiguraju potrebne uvjete i isprave.

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obavijest o otkazu aranžmana je 5 dana prije datuma polaska.

 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

 

Organizator putovanja je turistička agencija REST NEST TRAVEL,  ID: HR-AB-51-040344504

Uz ovaj program važe Opći uvjeti putovanja organizatora putovanja.

Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka

Tel: 051/ 860 185
email:  office@restnest.hr
web: http://restnest.hr/

 
© 2022 Rest Nest | Fly Web Team