Bali - Otok bogova

Bali – 12 dana/9noćenja

Individualni polasci

STANDARD

DELUXE

The Grand Bali Nusa Dua 4*

Inaya Putri Bali 5*

Od 6999 kn

Od 8999 kn


 

The Grand Bali Nusa Dua 4*


Ovaj sofisticirani hotel nalazi se na mirnoj sporednoj ulici na južnom poluotoku Balija. U poznatom turističkom području Nusa Dua graniči s hotelskim kompleksom Bali Golf & Country klub. Neki restorani i butici nalaze se u neposrednoj blizini, a trgovački centar Galeria udaljen je oko 20 minuta. Denpasar, glavni grad Balija, udaljen je oko 30 km od hotela. Ovaj hotel kombinira indonezijski ambijent sa zapadnim udobnostima, a sastoji se od ukupno 3 kata s 61 sobom od kojih su 6 apartmani.
http://www.thegrandbali.com/

 

Inaya Putri Bali 5*


Nalazi se u sigurnom naselju zajednice Nusa Dua i samo 12 kilometara od međunarodne zračne luke Bali. INAYA Putri Bali nudi raspon smještajnih jedinica prilagođenih svim potrebama, s 460 soba, apartmana i vila na šest razina luksuza. Sastoji se od 306 deluxe soba (svaka od 48 m²), 118 luksuznih soba (51 m2) s izravnim pristupom bazenu u zajedničkoj laguni, 12 jednosobnih apartmana (svaka od 100 m2) i 5 dvosobnih apartmana (svaki površine 154 m2). Resort ima 19 privatnih vila (16 jednosobnih vila i 3 vile s dvije spavaće sobe) koje su idealne za medene mjesece, turiste i obitelji koje zahtijevaju privatni i sofisticiraniji izbor.
http://inayaputribali.com/

Program putovanja

 

 1. dan – ZAGREB - DOHA
Dolazak minimum 2 sata prije leta na aerodrom Franjo Tuđman u Zagrebu. Polijetanje aviona za Dohu u 16:05h, slijetanje u 23:35h.


2. dan – DOHA - DENPASAR
Nastavak leta za Denpasar u 02:30h, slijetanje u Denpasar u 17:30h. Individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.


3.-10. dan - BALI
Odmor u hotelu na bazi odabrane usluge. Bali je otok vulkanskog porijekla. Nalazi se između otoka Java na zapadu i Lomboka na istoku. Otok posjeti veliki broj turista koji uživaju u svim prirodnim ljepotama koje on nudi. Tokom boravka postoji mogućnost organiziranja fakultativnih izleta; rafting na rijeci Ayung, posjeta šume majmuna ili pak trosatno krstarenje uz romantičnu večeru.


11. dan – DENPASAR - DOHA
Doručak. Napuštanje soba do 12:00h. Večernji transfer do aerodroma.  Let za Dohu u 19:00h.


12. dan – DOHA - ZAGREB
Slijetanje u 00:20h Nastavak leta za Zagreb u 02:00h, slijetanje u 06:15h.

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • Avionske karte sa uključenim taksama

 • Transfer Aerodrom – Hotel – Aerodrom

 • 9 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge

 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 • Fakultativne izlete

 • Individualne troškove kao i sve programom ne navedene usluge

 

Uvjeti putovanja:

NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovina

 • internet bankarstvo

 • opća uplatnica

 

OPĆE NAPOMENE :


Cijena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i ovisi o trenutnoj raspoloživosti mjesta u avionu i/ili hotelskom smještaju.
Cijene smještaja su dane za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red letenja kao i cijena podložni su promjeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate. U vrijeme održavanja sajmova, kongresa i specijanih događanja cijene iz ponude ne vrijede. Rezervacije se rade na upit, cijene su podložne promjeni ovisno o popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMJEŠTAJ :


Smještaj iz ove ponude registriran je, pregledan i standardiziran od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utječe na razmještaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, a cijena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.
VAŽNE NAPOMENE:

Putnik je odgovoran da dostavi podatke za rezervaciju koji su potpunosti točni. Putnik je dužan da po prijemu karte provjeri ispravnost unijetih podataka: ime i prezime putnika, destinaciju na koju putuje, datume i vremena letova. Putnik je dužan da pristupi mjestu ukrcavanja (check-in) i izvršenju svih traženih procedura na vrijeme, ne kasnije od vremena koje je odredio prijevoznik. Putnik je dužan da na prijavljivanju za let dokaže svoj identitet i priloži odgovarajuće putne dokumente koji odgovaraju podacima navedenim u avio karti; Putnik ima dužnost da se blagovremeno informira i pribavi sva potrebnu dokumentaciju, odnosno ispuni sve uvijete za ulaz u zemlju u koju putuje i izlaz iz zemlje iz koje putuje, kao i za tranzitnu destinaciju.
Propise određuju nadležni organi zemalja između kojih putuje i preko kojih se tranzitira. Positive Group d.o.o. NE SNOSI ODGOVORNOST AKO PUTNIK NE PRIBAVI SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU KOJA PROPISUJE VIZNI REŽIM ZEMLJE U KOJU PUTUJE I PREKO KOJE PUTUJE. Positive Group d.o.o. ne odgovara za neispravnu putnu dokumentaciju zbog kojih putnik nije mogao nastaviti putovanje. Također, Positive Group d.o.o. nije odgovoran za slučajeve kada policija, carina ili drugi državni organi putniku zabrane izlazak iz zemlje ili ulazak u neku zemlju. Svi putnici agencije Positive Group d.o.o.  su u obavezi da posjeduju MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE. U protivnom Positive Group d.o.o. neće biti odgovoran za eventualne dodatne troškove ili neugodnosti koje mogu nastati (zadržavanje na granici,nemogućnost ulaska u zemlje i slično). Putnik je dužan da poštuje pravila za predanu i ručnu prtljagu koji je propisao avio prijevoznik (količina, maksimalna težina, dimenzije i dozvoljeni sadržaj prtljage), svako prekoračenje ili odstupanje od pravila može biti dodatno naplaćeno na aerodromu. Putnik je dužan da bude prisutan prilikom kontrole njegove predane, ili ručne prtljage koju obavljaju carinske ili druge službe. Prilikom kupovine putne karte putnik je dužan da obavjesti Positive Group d.o.o. o svojim zdravstvenim problemima, koji bi mogli otežati njegov prijevoz ili negativno utjecati na tok leta. Također mora ispuniti sve zdravstvene uvijete zemlje u koju putuje.

 • Organizator putovanja je Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka, ID: HR-AB-51-040344504

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja točno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i viziranja i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja.

 • Putnici koji posjeduju stranu putovnicu dužni su sami da se informiraju kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno osiguraju potrebne uvjete i isprave.

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obavijest o otkazu aranžmana je 5 dana prije datuma polaska.

 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cijene prije početka putovanja uslijed promjene u tečaju razmjene valute ili promjene u tarifama prijevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.


 

Organizator putovanja je turistička agencija REST NEST TRAVEL,  ID: HR-AB-51-040344504

Uz ovaj program važe Opći uvjeti putovanja organizatora putovanja.

Rest Nest Travel, Ulica Ignacija Henckea 2a, 51000 Rijeka

Tel: 051/ 860 185
email:  office@restnest.hr
web: http://restnest.hr/

© 2022 Rest Nest | Fly Web Team